Plzeň 26.5. a Borovany 27.5.2017

VBorovany2017 pátek 26.5. hrajeme v Plzni u sokolovny na Nové hospodě. Jedná se vystoupení pro firmu První SaZ Plzeň a.s., máme však svolení s tím, že náš koncert je volně přístupný. Využijte tedy této „plzeňské“ příležitosti a přijďte na tanec. Začátek v 19:00.
V sobotu 27.5. vyrážíme do našich milených Borovan, kde budeme součástí pouťových oslav a atrakcí. Kdo nebyl v Borovanech na bigbítě kapely Telefon, jako kdyby na žádném bigbítě nikdy nebyl !!! 🙂  V Borovanech je začátek plánován na 20:00. Po setmění slibují pořadatelé ohnivou show, na to se těšíme. Slibují také dostatek pití … tomu věříme a zase, jako vždy, se bojíme !!! 😉

One Reply to “Plzeň 26.5. a Borovany 27.5.2017”

  1. RoBra

    Zdravím všechny příznivce a fanoušky,
    byla by opravdu škoda nechat výše uvedený počinek (Plzeň – Nová hospoda a hlavně Borovany) bez povšimnutí. ? Pravda, páteční produkce nebyla sice plnohodnotný bigbít, nicméně všechny návštěvníky potěšila a navnadila na sobotní akci v Borovanech. Je zde třeba zvláště vyzdvihnout a ocenit práci pana Profesora, který se neúnavně snažil vtáhnout dosti různorodé publikum do děje, což se myslím i v celku podařilo. Všichni jsme ale věděli, že páteční produkce je pouze „generální zkouška“ na nadcházející sobotní bigbít v Borovanech. Kdo nedorazil, může pouze hořce litovat. V nádherné přírodě zasazená vesnička (vím o čem mluvím, neb jsem 3 hod. pěšky bloudil kolem a nestihl tak začátek ?) s neméně úžasnými domorodci. Mnohé jsem již znal z předchozí nedávné a též hóódně povedené akce v nedalekých Holostřevech. Samotná produkce se pak odehrávala na prostorném pódiu, kde to chlapcům velmi slušelo. Co ovšem nutno zmínit především, byl ZVUK. Skutečně s velkým Z. Kapela hrála na podstatně výkonnější aparaturu, než jsme obvykle zvyklí a přátelé, to se opravdu nedá výstižně popsat, to se prostě musí slyšet !!! Tak hutný a nadupaný zvuk neměly mnohé daleko věhlasnější a světovější kapely a že jsem jich už za svůj život něco slyšel !! Samotné výkony muzikantů nemá příliš smyslu popisovat, to by bylo nošení hodně velikých polen do lesa, na jejich stabilně exelentní provedení jsme již všichni dávno „tak nějak“ ? zvykli. Ale stejně se zmínit musím. Kytara pana Mazáka zněla jak „z vyšších sfér“ ? bych si vypůjčil jeden písňový slogan a „muž v pozadí“?, pan Buba, hrál a zněl ten večer tak, že tam vlastně byli profesoři dva. K tomu všemu lahodná levná 11-tka Chodovar, rychlá obsluha a vstřícný personál. Není divu, že konec bigbítu mám dost v mlze – no, popravdě si ho nepamatuju vůbec.? Nezbývá než poděkovat pánům z Telefonu za skvělý kulturně-hudební zážitek, pořadatelům a místním za neméně skvělou a navýsost zdařilou akci. Já osobně jsem si celý víkend interně pojmenoval „self-destruction tour“?.
    Na závěr bych citoval jednu z nejlepších českých kapel: „Bigbít NOT DEAD, vy volové !!“?

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *